We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel
BeWooden
BeWooden

Wij zeggen JA tegen hout

Uniek en kwalitatief

Houten vlinderdassen en andere mode accessoires zijn relatief zeldzaam in de BeNeLux. Als deze producten dan ook nog aangeboden worden in de hoogst mogelijke kwaliteit dan steekt BeWooden er met kop en schouders bovenuit.

Leer meer

Exclusieve verdeling

Wij willen BeWooden zo bekend mogelijk maken in België, maar kiezen ervoor om het aantal verkooppunten te limiteren per stad. Wees er dus snel bij als jij dit verkooppunt wil worden!


Contacteer ons

Ecologisch en Europees

Lokale houtsoorten en een ambachtelijk productieproces zijn slechts het begin van onze wil om een ecologisch product te leveren. Dit biedt dan ook een meerwaarde aan een op zich al interessant product.

Leer meer

 
he_t_detail

Uniek en de beste kwaliteit in de Benelux!

het aanbod aan houten vlinderdassen, portefeuilles, manchetknopen, kaartenhouders etc.. In de Benelux is sowieso gelimiteerd. Dit heeft ons niet tegengehouden om een product op de markt te zetten van de hoogste kwaliteit. Op die manier kunnen wij met trots zeggen dat wij uniek zijn in de Benelux! 
 

Exclusieve verdeling

Het is niet onze bedoeling om in iedere winkel in de BeNeLux aanwezig te zijn. Daarom hanteren wij een limiet per stad. Zo willen wij voor onze B2B klanten onze exclusiviteit garanderen! Wil jij een verkooppunt zijn in jouw stad? Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand formulier!

portefeuille
 
2013_09_18_first_wooden_bow_tie

Ecologisch en Europees product

Lokale houtsoorten en een ambachtelijk productieproces zijn slechts het begin van onze wil om een ecologisch product te leveren. Dit biedt dan ook een meerwaarde aan een op zich al interessant product. Al onze producten worden in Europa gemaakt door BeWooden zelf. 

Wil je meer te weten komen over ons productieproces of onze waarden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via onderstaand formulier, of neem een kijkje op de rest van onze website!

 

 

 

Contacteer ons!

Voor meer info of een vrijblijvende offerte

 
Blijf op de hoogte!
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Naam
Totaal 0 €
Naar winkelmandje