We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel
BeWooden
BeWooden

Wij zeggen JA tegen hout

Kwalitatief & uniek

Net zoals jouw bedrijf leveren wij enkel perfect maatwerk. Onze producten zijn afgewerkt tot in het fijnste detail. Door onze producten te gebruiken tonen jullie aan jullie klanten dat jullie niet stoppen vooraleer alles perfect is.

Leer meer

Personaliseerbaar

Overtuig jouw klant dat je hout ademt door er ook tot in het kleinste detail mee bezig te zijn. Dankzij het graveren van onze producten maak je er hét perfecte relatiegeschenk van.

Contacteer ons

Out of the box & bruikbaar

Hoeveel balpennen, kalenders en andere relatiegeschenken krijgen jullie jaarlijks? Een relatiegeschenk moet bruikbaar zijn en opvallend. Twee kenmerken op het lijf geschreven van onze producten.

Leer meer

 
he_t_detail

Hét detail voor jullie verkopers

Als verkoper weet je dat de eerste indruk van essentieel belang is. Een stevige handdruk gepaard met een rustig overkomen zijn de start van een goed gesprek. 

Probeer je te onderscheiden van andere bedrijven door ook het product echt centraal te plaatsen. Met een houten vlinderdas van BeWooden gecombineerd met een houten kaartenhouder toon je vanaf de eerste seconde dat hout meer is dan juist maar jullie product.


 

Een relatiegeschenk om U tegen te zeggen

Een succesvol relatiegeschenk moet voldoen aan 3 eisen. Het moet het imago versterken, het moet bruikbaar zijn en het moet uniek zijn.

Met een houten portefeuille voldoe je aan alledrie de eisen. Dankzij het graveren van jullie logo in de portefeuille zal jullie klant telkens aan jullie denken bij het gebruiken van zijn/haar portefeuille. Dankzij het perfecte maatwerk zal het imago van houtexpert ook doorgetrokken worden naar jullie bedrijf. 

Contacteer ons voor meer info omtrent B2B bestellingen!

portefeuille
 
gravering

Onze producten, jullie logo


Om onze producten echt aan te passen aan jullie bedrijf is het mogelijk om een logo of slogan te laten graveren. De plaats van de gravering hangt af van product tot product. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie hierrond.

Dit voegt die extra persoonlijke touch toe aan ieder relatiegeschenk. Wil jij ook dat jouw klant telkens aan jou denkt als hij zijn/haar relatiegeschenk gebruikt? Contacteer ons dan voor een offerte op maat voor jouw bedrijf! 

 

Contacteer ons!

Voor een vrijblijvende offerte

 
Blijf op de hoogte!
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Naam
Totaal 0 €
Naar winkelmandje