Voeg toe aan favorieten

Tuente l.

57 € incl. BTW
Op voorraad, Verwachte levering op maandag 4.3.
Uitverkocht
Aantal:
Dit product heeft :aantal stuks op voorraad. Als je er meer wenst, neem dan contact met ons op.
Levenslange garantie:
Hout: Stained maple
Milieuvriendelijk:
Gewicht: 350 g
Grootte: 15,5 x 7,5 x 4 cm
Met liefde gemaakt:
DHL Package
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
NL Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
BE Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
UPS standard
9 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 125 €
UPS express
12 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 150 €

Blijf op de hoogte!
Door de bovenstaande persoonlijke gegevens te verstrekken, ga ik ermee akkoord dat BeWooden Company s.r.o. mijn persoonlijke gegevens verwerkt met het doel nieuwsbrieven met nieuws en product- en serviceverslagen van de BeWooden Company te verzenden. Ik bevestig dat ik de informatie heb gelezen over de verwerking van persoonlijke informatie die beschikbaar wordt gesteld hier en dat ik ze volledig begrijp. Ik ben me er van bewust dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken door te klikken op de link onderin in de nieuwsbrief om mijn abonnement op de nieuwsbrief op te zeggen.
Winkelmand
Totaal 0 €
Naar winkelmand