We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel

FAQ

Algemeen

BeWooden - Hoe maken we onze producten?

Het hele productieprocess vindt plaats in onze ateliers, waar onder andere onze houtbewerker en onze 
naaister ervoor zorgen dat ieder product de van de hoogste kwaliteit is. Al onze grondstoffen komen uit Europa en zijn op een ecologisch en ethisch verantwoorde manier verworven.

BeWooden - Zijn alle producten beschikbaar en wanneer krijg ik mijn bestelling? Alle producten zijn beschikbaar en klaar voor verzending. Jouw bestelling wordt geleverd 5 tot 10 dagen na de bestelling. Als je onzeker bent of dit rap genoeg is, en je een expresbestelling wil, contacteer ons dan op thibault@bewooden.be!
BeWooden - Wat betekent een levenslange garantie?

Het plezier om mensen onze producten te zien dragen is onze prioriteit. We geloven in onze eerlijk maatwerk. Onze producten zijn goed ontworpen, gemaakt en getest gedurende verschillende maanden. Dit garandeert een levenslange duur van onze producten. Als er iets gebeurt met het product dat je gekocht hebt*, dan zorgen wij voor een vervanging. 

BeWooden - Welke soorten hout worden gebruikt? Hoe behandelen jullie het hout?

Al onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit van harde houten. We kiezen heel zorgvuldig uit houtoverschotten van lokale ateliers. Milieubewustzijn is iets dat wij hoog in ons vaandel dragen. Wij werken met lokale houtsoorten zoals berk, eik, appel, okkernoot en populier. Wij gebruiken ook exotische houten zoals zebrano, merant en mahoniehout. Een speciale natuurlijke lak wordt aangebracht op alle houtsoorten, dit zorgt voor een resistantie tegen natuurlijk gebruik. Tegelijkertijd helpt het de unieke textuur van het hout te beschermen zodat het zijn schoonheid behoudt. De lak is geurvrij zodat het hout zijn organische geur behoudt.

Houten Vlinderdas

BeWooden - Zijn de houten vlinderdassen geschikt voor dagelijks gebruik?

Onze houten vlinderdassen zijn heel comfortable en praktisch. Het bevestigen is gebeurt heel snel en gemakkelijk. Onze vlinderdassen zijn zo licht dat je nauwelijks merkt dat je een aanhebt, behalve dan aan alle bewonderende blikken.

BeWooden - Hoe groot zijn de vlinderdassen?

Een houten vlinderdas voor mannen is 12cm, voor vrouwen 10cm. De grootte is eigenlijk gelijkaardig aan normale vlinderdassen, maar het design is opvallender.

Houten portefeuilles en kaartenhouders

BeWooden - Hoe praktisch is de kaartenhouder? Je kan tot wel 30 business cards in onze kaartenhouders steken. Het koeienleer past zich na een tijd aan aan het gebruik van de kaartenhouder.
BeWooden - Hoe kwalitatief is de houten portefeuille? Speciale positionering van fineerhout over handgenaaid koeienleer zorgt ervoor dat onze houten portefeuilles jou jarenlang zullen plezieren. Onze specifieke selectie hout garandeert ook dat onze portefeuilles niet breken. Het koeienleer zal geleidelijkaan zachter worden en zich aanpassen aan de inhoud van de portefeuille. Onze houten portefeuille is zo kwalitatief dat wij ook een levenslange garantie aanbieden!
BeWooden - Hoe praktisch is een houten portefeuille?

Het dragen van een houten portefeuille is heel gelijkaardig aan het dragen van een gewone portefeuille. 

Houten Manchetknopen

BeWooden - Welk soort metaal wordt gebruikt voor de manchetknopen?

Onze exclusieve manchetknopen worden gemaakt uit 'sterling silver' oftewel zilver met een kwaliteit van minstens 92,5%. Andere manchetknopen worden gemaakt uit nikkel of chroom, op die manier zijn ze licht, maar ook stevig.

Houten riemen

BeWooden - Hoe meet je de omtrek van een riem? Een riem zou altijd gedicht moeten worden met het derde gat. De lengte wordt gemeet vanaf de gesp tot het derde gat, dit zou dus de omtrek moeten zijn van jouw heupen. Als jouw maat niet tussen onze standaardopties staat, dan maken wij deze graag op maat voor jou!
BeWooden - Uit welk materiaal worden de houten riemen gemaakt?

De gesp wordt gemaakt uit speciaal staal zodat her extra sterk is. We combineren staal met verschillende soorten hout zoals zebrano, eik, notenboom of essenhout. De riem zelf wordt gemaakt uit koeienleer.

You didn't find answer to your question? Contact us on info@bewooden.com

Blijf op de hoogte!
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Naam
Totaal 0 €
Naar winkelmandje