Uitverkocht
Nieuw
Little Buteo
Voeg toe aan favorieten

Little Buteo

69 € incl. BTW
Uitverkocht
Uitverkocht
Heb jij thuis een kleine deugniet rondlopen? Tover hem dan om tot een echte mini gentleman met de buteo mini! Deze houten vlinderdas met donkere diagonale strepen gegraveerd in het hout is perfect voor familiefeesten of communies!
Levenslange garantie:
Hout: Mahogany
Vakmanschap:
Gewicht: 18 g
Grootte: 10 x 4 cm
DHL Package
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
NL Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
BE Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
UPS standard
9 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 125 €
UPS express
12 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 150 €

Blijf op de hoogte!
Door de bovenstaande persoonlijke gegevens te verstrekken, ga ik ermee akkoord dat BeWooden Company s.r.o. mijn persoonlijke gegevens verwerkt met het doel nieuwsbrieven met nieuws en product- en serviceverslagen van de BeWooden Company te verzenden. Ik bevestig dat ik de informatie heb gelezen over de verwerking van persoonlijke informatie die beschikbaar wordt gesteld hier en dat ik ze volledig begrijp. Ik ben me er van bewust dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken door te klikken op de link onderin in de nieuwsbrief om mijn abonnement op de nieuwsbrief op te zeggen.
Winkelmand
Totaal 0 €
Naar winkelmand