We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel

BeWooden in jouw winkel?

Hout. Het is iets dat zowel jouw bedrijf als het onze bezig houdt. "Hoe kunnen wij aan de hand van onze expertise de klant voorzien van de beste kwaliteit" is waarschijnlijk een van de vragen die dagelijks bij jou opkomt. Een andere belangrijke vraag is ook hoe je je klant kan overtuigen dat jullie dé expert bij uitstek zijn. Om ze hiervan te overtuigen zit het hem vaak in de details.

Hét perfecte accent

Een houten vlinderdas van BeWooden zorgt ervoor dat jouw bedrijf niet enkel de reputatie krijgt van dagelijks met hout te werken, maar dat het bedrijf ook echt hout ademt.

Meer weten over onze vlinderdassen

Houten kaartenhouders

Een eerste indruk is op ieder verkoopsgesprek van essentiële waarde. Hoe start je een gesprek beter dan met het afgeven van een visitekaartje vanuit jouw houten kaartenhouder.

Meer leren over onze kaartenhouders

Personaliseer uw accessoires

Zorg ervoor dat uw klanten dagelijks aan u denken. Dit kan met een houten portefeuille met het logo van jouw bedrijf in gegraveerd. Contacteer ons gerust om hier meer over te weten te komen!

Leer meer over graveren

Image

Blijf op de hoogte!
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Naam
Totaal 0 €
Naar winkelmandje