Bestseller
Virie Cuff II
Voeg toe aan favorieten

Virie Cuff II

104 € incl. BTW
Op voorraad, Verwachte levering op Dinsdag 12.12.
Uitverkocht
Aantal:
Dit product heeft :aantal stuks op voorraad. Als je er meer wenst, neem dan contact met ons op.

Een perfect gestreken hemd, mooie schoenen en een perfect kostuum. Je ziet er goed uit en je voelt je goed. Je bent berekend, precies en je geeft nooit op. Is jouw stijl tot op de details uitgewerkt? Deze houten manchetknopen zijn de subtiele toets die jouw perfecte look kan ondersteunen. 

Levenslange garantie:
Hout: Beech, wenge
Materiaal: Special steel
Comfortabel:
Met knopen: Practical fastening
DHL Package
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
NL Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
BE Post
Gratis
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 50 €
UPS standard
9 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 125 €
UPS express
12 €
Gratis verzending bij alle bestellingen boven de 150 €

Blijf op de hoogte!
Door de bovenstaande persoonlijke gegevens te verstrekken, ga ik ermee akkoord dat BeWooden Company s.r.o. mijn persoonlijke gegevens verwerkt met het doel nieuwsbrieven met nieuws en product- en serviceverslagen van de BeWooden Company te verzenden. Ik bevestig dat ik de informatie heb gelezen over de verwerking van persoonlijke informatie die beschikbaar wordt gesteld hier en dat ik ze volledig begrijp. Ik ben me er van bewust dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken door te klikken op de link onderin in de nieuwsbrief om mijn abonnement op de nieuwsbrief op te zeggen.
Winkelmand
Totaal 0 €
Naar winkelmand