We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel

Altijd anders, maar toch jezelf

24.03.2016
Martina Erbanová

Filmmarathons vol spannende momenten, sci-fi, and zoveel spanning dat je niet kan slapen. Het laat gaan slapen zorgt voor een moeilijke ochtend. Je snoost wel drie keer. Uiteindelijk, na een degelijk ontbijt, start je toch je dag in sneakers, jeans en een gemakkelijk t-shirt.Je bent net wakker geworden en je weet hoe moeilijk de vooruitzichten zijn voor die dag. Er stralend uitzien is een must. Maatpak, hoge hielen en een handtas. Maatpak, een mooi paar schoenen en een vlinderdas. Maar iedereen weet dat iedere dag start met een verse kop koffie.Wakker worden door de stralende zon en de tsjirpende vogels. Jouw ontbijt kan wel uren duren, want ondertussen lees je je favoriete boek. Waarom zou je jou haasten, er is toch tijd genoeg? Er is niets dat jouw stopt om nog net dat nieuwe hoofdstuk te lezen.Iedere dag word je vroeg wakker, want vandaag is de dag. De dag dat je ja zegt tegen jouw geliefde! Alles moet en zal perfect zijn, want dit is de mooiste dag van je leven. Nervositeit gevolgd door een gigantische ontlading. Trouwkleed, bloemen, schoenen....

Iedereen is anders

Hipster, Cool guy, een vrouw met karakter. Rockster, Minimalist, Topmode, Gentleman, Modefanaat, Stijlist. 

Maar nog altijd je eigen persoon.

Altijd verschillend en altijd hetzelfde.

BeWooden verandert.

Want BeWooden is niet enkele voor gentlemen en klassevolle vrouwen. BeWooden is voor iedereen die zijn eigen persoonlijkheid wil tonen. Voor iederen die zijn eigen stijl achterna gaat.

BeWooden verandert, maar blijft toch hetzelfde.

BeWooden gaat een spannen jaar tegemoet. Volg jij mee wat er allemaal staat te gebeuren? 

It is because BeWooden is not just for gentlemen or ladies. BeWooden is for everyone who feels like expressing him or herself. For everyone pursuing own still and attitude.

BeWooden changes, but remains the same.

Volg ons en toon wie jij vandaag bent!BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Blog
Blijf op de hoogte!
Naam
Totaal 0
Naar winkelmandje