We are looking for new distributor in Belgium, are you interested? Send us an e-mail.

Close Action Panel

Wat is jouw persoonlijkheid - Hartig of rustig?

26.05.2016
Martina Erbanová

Ieder van ons heeft een unieke persoonlijkheid.  Sommigen zijn natuurlijke artiesten, anderen rebels, en nog anderen zijn eeuwige dromers. Weet jij wie jij bent?  Er zijn een hoop persoonlijkheidstest te vinden, misschien heb je er al enkele geprobeerd? Maar een persoonlijkheid kan je nooit volledig beschrijven. Zelf een koppige workaholic zal soms even destressen. En zelf de geboren entertainers kunnen soms eens een mindere dag hebben. 

We hebben allemaal verschillende persoonlijke kenmerken. En deze combinatie van kenmerken maken ons uniek.

Je kan weergeven wie je bent of wie je wil zijn door jouw opinies of jouw acties. maar ook met jouw voorkomen!

80% van alle prikkels ontvangen we via de ogen. 
Je kan gemakkelijk woede zien door één gezichtsuitdrukking en je kan zien dat iemand gehaast is door de manier waarop ze wandelen. Dankzij jouw voorkomen kan je er uitzien als een gentlemen de ene dag, en een atleet de andere dag. Je kan eruit zien als een zakenman 's morgens, en als een rocker 's avonds. 

Door de manier waarop je je kleedt, toon je wie je bent.

Dat is waarom wij houten vlinderdassen maken dien niet enkel een accessoire zijn voor jouw outfit, maar ook een accessoire voor jouw stijl. 

#iamhearty

Voor zij die alles met liefde doen. Recht uit het hart! Een helder roze als kleur van plezier, goedgeaardheid en vriendelijkheid. Voor de avonturier met het ongeremde verlanger om de wereld te ontdekken.

#iamtranquil

Voor zij die alles rustig aanpakken, met geduld. Blauw is de kleur van vrijheid, inspiratie en de waarheid. Voor de waakzame persoon in jou.


Beide kleuren hebben een gebalanceerde dichtheid dankzij de het combineren van warme en koude kleuren. Geen enkele kleur overheerst de andere. Het staat ook voor beide geslachten, die elkaar complementeren in alle acties.BeWooden - Martina Erbanová
Martina Erbanová
Blog
Blijf op de hoogte!
By providing the above personal data, I agree that BeWooden Company s.r.o. may process my personal data for the purpose of sending newsletters containing news and product and service reports from BeWooden Company s.r.o. and I also confirm that I have read the information regarding the processing of personal information that is made available to here and that I fully understand them. I am also aware that I can withdraw my consent at any time by clicking on the link in the newsletter, which is marked as "unsubscribe from the newsletter".
Naam
Totaal 0 €
Naar winkelmandje